Vis alltid denne fanen
Tittelnr
0007063
Tittel
Fermentering : mat og drikke for glade tarmer og gode smaker!
Forfattar
Hammer, Gry 1974-
Medvirkande
Martinuzzi, Nadin (pht)
Språk
bokmål
Utgjeve
[Oslo] : Cappelen Damm , 2016
Omfang
210 s. : kol. ill.
Opplysningar
Har bibliografi, register . - Siden tidens morgen har mennesker funnet måter å fermentere maten på, og alle verdensdeler har sine unike tradisjoner. Men kunsten har forsvunnet fra de aller fleste moderne husholdninger. I denne boken viser Gry Hammer hvordan man kan fermentere mat og drikke. Boken inneholder over 100 oppskrifter på fermentert mat, som gir herlige smaksopplevelser, bedre helse, masse energi og et sterkere immunforsvar. Her finner man surkål, rødkål, ketchup, appelsinmarmelade, surdeigsloff, havregrøt, cookies, pesto, kefir, kombucha og mye mer. Gry Hammer driver bloggen Frajordtilbord.no, og holder foredrag og kurs om våre forfedres glemte matskatter. Omtalen er utarbeidet av BS.
Emne
Fermentering (hjemmekonservering)
Sjanger
Kokebok
Dewey
641.4
ISBN
978-82-02-49056-0 (ib.) : Nkr 349.00
Hylleplass
q 641.4 H