Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
cop. 2014 . - Bok . - 301 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Med god mat og drikke, blir det god stemning, og med denne boken hjelper Eivind Hellstrøm og Kristin Jacobsen oss med alt som skal ordnes til jul. Boken inneholder alle de tradisjonelle rettene vi forbinder med jul, som ribbe, pinnekjøtt, torsk, julesild, medisterkaker, lutefisk og skinke, samt tilbehør som rødkål, svisker og saus. I julen skal vi jo også kose oss med småkaker, julekonfekt og desserter som karamellpudding og sviskegrøt. Nyttårsfeiringen er heller ikke utelatt, og retter som gås, and og kalkun er også med. Alle de tradisjonelle rettene har fått en moderne touch.
Hylleplass:
q 641.568 H
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
I "Duft av jul" sørger Eyvind Hellstrøm og Kristin Jacobsen for at alt som har med mat og drikke blir perfekt til jul og nyttår. Alle de tradisjonelle rettene er med, som ribbe, pinnekjøtt, torsk, julesild, medisterkaker, lutefisk og skinke, og alt nødvendig tilbehør, som rødkål, svisker og saus. I julen forventer vi ikke bare småkaker og julekonfekt, men også desserter som karamellpudding og sviskegrøt. Nyttårsfeiringen er også inkludert, med gås, and og kalkun, og andre festlige retter. De tradisjonelle rettene har selvsagt fått en moderne touch.

Med denne kjøkkenhåndboken får du den komplette juletiden - i hvert fall når det gjelder det som settes på bordet! Og av god mat kommer den gode stemningen. Og da er i grunnen julen og nyttår i boks.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Duft av jul : en kjøkkenhåndbok
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning