Har register
. - Anders Totland planla ein gong å bli stjernekokk med hundre timars arbeidsveke og Michelin-stjerner. Men før han kom så langt møtte han veggen. No, mange år seinare, har han funne ein heilt anna måte å kokkelere på. Målet er å gjere kvardagen til fest! I denne kokeboka finn vi forrettar, supper, middagar og dessertar og dessutan spesialkapittel som «Frå hage til mage» og «Rettar som lagar seg sjølv». Forfattaren har restetips til alle oppskriftene og eit eige kapittel om restemat. Ingrediensane som nyttast i oppskriftene er kvardagslege og enkle å få tak i. Omtalen er utarbeidet av BS.
Anders Totland planla ein gong å bli stjernekokk med hundre timars arbeidsveke og Michelin-stjerner. Men før han kom så langt møtte han veggen. No, mange år seinare, har han funne ein heilt anna måte å kokkelere på. Målet er å gjere kvardagen til fest! I denne kokeboka finn vi forrettar, supper, middagar og dessertar – og dessutan spesialkapittel som «Frå hage til mage» og «Rettar som lagar seg sjølv». Forfattaren har restetips til alle oppskriftene og eit eige kapittel om restemat. Ingrediensane som nyttast i oppskriftene er kvardagslege og enkle å få tak i. Omtalen er utarbeidet av BS.