Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen

Fermentering : mat og drikke for glade tarmer og gode smaker!


Hylleplass
q 641.4 H
Forfattar
Tittel
Omfang
210 s.
Opplysninger2
Har bibliografi, register . - Siden tidens morgen har mennesker funnet måter å fermentere maten på, og alle verdensdeler har sine unike tradisjoner. Men kunsten har forsvunnet fra de aller fleste moderne husholdninger. I denne boken viser Gry Hammer hvordan man kan fermentere mat og drikke. Boken inneholder over 100 oppskrifter på fermentert mat, som gir herlige smaksopplevelser, bedre helse, masse energi og et sterkere immunforsvar. Her finner man surkål, rødkål, ketchup, appelsinmarmelade, surdeigsloff, havregrøt, cookies, pesto, kefir, kombucha og mye mer. Gry Hammer driver bloggen Frajordtilbord.no, og holder foredrag og kurs om våre forfedres glemte matskatter. Omtalen er utarbeidet av BS.
Emne
Sjanger
Dewey
ISBN
Tittelnr
Bok