Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
"4.5
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgjeve:
2016 . - Bok . - 210 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysningar:
Siden tidens morgen har mennesker funnet måter å fermentere maten på, og alle verdensdeler har sine unike tradisjoner. Men kunsten har forsvunnet fra de aller fleste moderne husholdninger. I denne boken viser Gry Hammer hvordan man kan fermentere mat og drikke. Boken inneholder over 100 oppskrifter på fermentert mat, som gir herlige smaksopplevelser, bedre helse, masse energi og et sterkere immunforsvar. Her finner man surkål, rødkål, ketchup, appelsinmarmelade, surdeigsloff, havregrøt, cookies, pesto, kefir, kombucha og mye mer. Gry Hammer driver bloggen Frajordtilbord.no, og holder foredrag og kurs om våre forfedres glemte matskatter. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
q 641.4 H
Bestill       Hugs denne

(beta)Bli den første til å skrive ei melding
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips ein ven om Fermentering : mat og drikke fo
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Anna vising