Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgjeve:
Oslo : Kagge forlag , [2021] . - Bok . - 213 sider
Bokmål
Sjanger:
Opplysningar:
Matsvinn er en stor utfordring. I Norge kastes omtrent en tredjedel av all mat ifølge den offisielle statistikken, og da er ikke den maten som aldri kommer frem til industri, butikk og forbruker medregnet. På Restaurant Rest i Oslo har man snudd dette på hodet. Her blir hver lille del av råvaren utnyttet til det fulle. Denne filosofien formidler Jimmy Øien videre i kokeboken Rest. Her får man tips om hva man kan gjøre med overmodne bananer og bløte tomater, og hvordan hele fisken blir til smaklige måltider. Boken inneholder også en rekke råd om tilberedning- og konserveringsmetoder som fermentering, sylting, safting, speking og konfitering. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
q 641.5 Ø
Bestill       Hugs denne

(beta)Bli den første til å skrive ei melding
Matsvinn er en stor utfordring. I Norge kastes omtrent en tredjedel av all mat ifølge den offisielle statistikken, og da er ikke den maten som aldri kommer frem til industri, butikk og forbruker medregnet. På Restaurant Rest i Oslo har man snudd dette på hodet. Her blir hver lille del av råvaren utnyttet til det fulle. Denne filosofien formidler Jimmy Øien videre i kokeboken Rest. Her får man tips om hva man kan gjøre med overmodne bananer og bløte tomater, og hvordan hele fisken blir til smaklige måltider. Boken inneholder også en rekke råd om tilberedning- og konserveringsmetoder som fermentering, sylting, safting, speking og konfitering. Omtalen er utarbeidet av BS.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips ein ven om Rest : hvordan utnytte råvarene
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Anna vising

Hugseliste

Lista er tom