Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Bilde mangler
Utgjeve:
1988 . - Bok . - 128 s.
Bokmål
Hylleplass:
641.56 H
Bestill       Hugs denne

(beta)Bli den første til å skrive ei melding
Forlaget skriver om denne boka:
I følge gammel tradisjon skulle alt det beste av god mat og drikke - og i rikelige mengder - serveres til jul. I Ingrids beste julemat kommer Ingrid Espelid Hovig med oppskrifter på både de gode, gamle tradisjonsrike julerettene, og på retter som er kommet til i senere tid. Om vi ikke baker alle "sju" eller "tolv slaga", er julebaksten kanskje det vi først og fremst tenker på i den travle førjulstiden, og når lukten av nystekte småkaker brer seg i huset, vet vi med sikkerhet at det snart er jul! Fisk har lang tradisjon som julekveldsmat og fremdeles står det fisk på julemenyen i mange hjem, her får du mange gode forslag. Svineribbe med knasende sprø svor og pinnekjøtt har hittil vært de store favorittene når det gjaldt kjøtt til julemiddagen, mens kalkun hører til nyere dato, Men ryper og reinsdyrstek med fyldig fløtesaus, og saftig svinestek med epler og svisker er også en gammel tradisjon. Mektige kremdesserter er nok juledesserten fremfor noen. I Ingrids beste julemat er det også mange andre gode desserter å velge blant! Julefrokosten er for mange det aller hyggeligste måltidet i hele julen, og gode retter til julens koldtbord har fått rikelig plass i boken. Det samme har oppskriftene på juleknask og godt å drikke.
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips ein ven om Ingrids beste julemat
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Anna vising

Hugseliste

Lista er tom

Fra trefflista