Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgjeve:
Oslo : Cappelen Damm , 2024 . - Bok . - 309 sider
Originaltittel:
Bokmål
Opplysningar:
Fra soppsanking til kokekunst - De 100 beste soppene og hva de kan brukes til. Soppsanking er i vinden som aldri før, og vi blir mer og mer opptatt av å høste fra naturen rundt oss. Soppsankeboka er en pedagogisk og enkel bok å bruke i jakten på velsmakende, spiselig sopp. 100 ulike sopper blir beskrevet med smaksnotater, bruksområder og tips, og illustrert med detaljerte fotografier. Jørgen Ravneberg er kokk og kjøkkensjef på Kolonihagen restaurant i Oslo. Jim-Andre Stene er daglig leder og gründer i Trøndelag Sankeri, leverandør av spiselige ville vekster og sopp til restauranter over hele landet. Ravneberg og Stene viser frem hundre ulike sopper og kommer med tips ikke bare til hvor og hvordan du finner soppene, men også hvordan du best kan tilberede dem. I Soppsankeboka lærer du deg å identifisere og klassifisere soppene. Du lærer også hvor de vokser og når du bør plukke. Kunnskap om de ulike soppartene er viktig når du skal ut og høste. Du får viteom de viktigste kjennetegnene, om lukt, farge og utseende. Boka er det også utstyrt med et utvalg grunnoppskrifter i eget kapittel.
Hylleplass:
579.6 RAV
Bestill       Hugs denne

(beta)Bli den første til å skrive ei melding
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips ein ven om Soppsankeboka : de 100 beste ma
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Anna vising

Hugseliste

Lista er tom